Kvalitetløsninger til private, erhverv, offentlige samt boligselskaber​

Kontakt os på telefon: 5663 7229 eller på e-mail: info@frahmelteknik.dk

Elinstallationer

Frahm El-teknik har i mange år udført elinstallationer for private såvel som erhverv, offentlige samt boligselskaber. Vores erfaring og omfattende teknologiske viden betyder, at vi kan tilbyde professionel rådgivning og håndtering af alle opgavetyper.

Fra småt til stort

Vi udfører alle former for elinstallationer – små som store. Hvad enten det drejer sig om renovering, nybyg, tilbyg, datainstallationer, dørtelefonanlæg, ventilation mm., stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed.

​Vi klarer naturligvis også vedligeholdelsesopgaver og installationseftersyn.

​Skal elinstallationerne i huset skiftes eller skal virksomheden flytte til nye lokaler og har brug for en fremtidssikret data- og kabelinstallation, så ligger vi inde med den fornødne viden og ekspertise.

Samtlige af vores servicevogne er udstyret med værktøj og standard materialer, hvilket betyder, at vi altid er i stand til at køre direkte til vores kunder uanset opgavetype.

En god dialog

Tag en snak med os, så vi kan finde ud af, hvordan vi bedst får afdækket dit behov. Vi lægger stor vægt på at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder og vores erfaring siger os, at alle gode resultater starter med en god dialog.

​​​

Den rigtige rådgivning

Tag os med på råd tidligt i processen, så du får fuldt udbytte af vores faglige ekspertise. Vi tager alle aspekter i betragtning, når vi udfører en installationsopgave.​

Frahm El-teknik a/s
Valdemarshaab 11
4600 Køge

Frahm El-teknik a/s

Niels Christensensvej 1D

2670 Greve

​Frahm El-teknik A/S

CVR-nr.: 25333977

Telefon: 5663 7229

E-mail: info@frahmelteknik.dk